| Autor/ica |
Poruka |
< Opće teme ~ GODIŠNJI PLAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| IDA |
Postano: uto ožu 04, 2008 2:52 pm |
|
|
Redoviti član
|
A radio i nije najsvijetlije rješenje..ne sluša se više ko nekad..krivo sam shvaćena, znam da ste bili i na radiju i polijepili plakate itditd..al to nije dosta za jednu mladu udrugu..mislim da se, ako hoćete uspjeti u ovom hvalevrijednom projektu, morate svi skupa malo više aktivirati..ja podržavam bilo kakvo događanje za mlade u gradu..a to za koncerte govorim zato jer je to trenutno najtraženije u gradu..klinci, a i mi starudije jedva čekamo neki koncert..al ruku na srce, malo ko bu gledal slike na zidu (jebiga tak je).. I od svega kaj ste radili..koncert vam je bil najbolje posjećeni..i tak se budete najbolje promovirali..ali to je samo moje skromno mišljenje..nemoj da se ljutiš odmah.. Ajde, želim puno sreće udruzi..najbitnije je da se svi skupa dobro zabavljamo  |
|
|
| [Vrh] |
|
| AnA |
Postano: čet ožu 13, 2008 4:01 pm |
|
|
Redoviti član
|
ja mislim ovako.. koncerti su super ideja, jer mladi najvise idu na to i najprije budu platili ulaz za neki koncert,
ali treba im ponuditi i druge kulturne događaje - kao na primjer razne korisne radionice (lutkarske, glumacke...), razna predavanja (kad bi mogli nac neke profesore sa fakulteta ili slicno) da odrze neka zadnimljiva predavanja bliska mladima, pa posle predavanja svi koje to zanima malo detaljnije mogu ostati na okrugli mizi (ne znam kak se taj izraz veli na hrvatskom sorry) - to je u biti diskusija o predavanju koje se ranije slusalo, svako iznasa svoja misljenja, iskustva - u tome sudjeluju i ljudi koji su drzali predavanje i sami gledaoci.
mozda bi mogli napraviti putopisna predavanja - pozovete ljude koji su negde bili duze vrijeme u nekoj dalekoj zemlji, pa uz fotografije ili video projekciju ili dijapozitive pricaju o svojim iskustvima i dogodovstinama tam di su bili. ja znam da bih ja sigurno dosla na tak nekaj!!
lp |
_________________ ...quien engaña no gana... |
|
| [Vrh] |
|
| madHack |
Postano: čet ožu 13, 2008 7:04 pm |
|
|
Zastupnik udruge
|
AnA je napisao/la: okrugli mizi (ne znam kak se taj izraz veli na hrvatskom sorry)
neces vjerovati, kaze se 'okrugli stol'  |
|
|
| [Vrh] |
|
| AnA |
Postano: čet ožu 13, 2008 9:55 pm |
|
|
Redoviti član
|
no nisam bila sigurna dal se to moze tak doslovno prevesti, mislila sam da ima na hrvatskom neki drugi sluzbeni naziv za to. sorry  |
|
| [Vrh] |
|
| Astaroth |
Postano: pet ožu 14, 2008 9:15 am |
|
|
Predsjednik udruge
|
| WoW (s ovim ne mislim na World of Warcraft vec na uzvik) ko bi rekel da se cak neka normalna diskusija pokrenula, uglavnom mislim da ste svi djelom u pravu, samo jdna je cinjenica, kolko god to imalo mali odaziv nama nije cilj promovirati bendove vec mlade, cinjenica je da to bendove ne iskljucuje i da je cisto normalno da su oni najposjeceniji, kaj se tice ostalih dogadjanja otvoreni smo za sve prijedloge pa vi samo pisite jer poslje ovog sa komedijom trebali budemo smisliti iduci dogadjaj. |
|
|
| [Vrh] |
|
| AnA |
Postano: pet ožu 14, 2008 10:56 am |
|
|
Redoviti član
|
e jos mi je nekaj palo na pamet kaj se tice izlozbe slika. imam ja jednu frendicu iz Vz-a koja studira na likovnoj akademiji, pa ako vam treba neko da predstavi svoje slike mogu ja nju pitati dal bi ona bila za to. besplatno naravno!
predpostavljam da bi i njoj dobro dosla malo takva promocija, a i vama dobro dode ako mislite raditi izlozbu slika.
lp |
|
| [Vrh] |
|
| Gecdra |
Postano: pet stu 14, 2008 11:14 am |
|
|
|
Redoviti član
|